Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) προκήρυξε και φέτος, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘ, τον «Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στη 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών-EUSO 2016», η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη Tartu της Εσθονίας  από 7 έως 14 Μαΐου 2016.

Στο πλαίσιο αυτού του Διαγωνισμού, το ΕΚΦΕ Κω ? Βόρειας  Δωδεκανήσου οργανώνει Τοπικό Διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα έναρξης 09:00,  στο εργαστήριο του ΕΚΦΕ Κω (Πλατεία Ευαγγελίστριας ? Ασφενδιού) με τους όρους που περιγράφονται στο σχετικό συνημμένο έγγραφο της ΠΑΝΕΚΦΕ.

Οι ΥΣΕΦΕ και οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04 των Λυκείων θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, επιλέγοντας και προετοιμάζοντας κατάλληλα μία τριμελή ομάδα μαθητών/τριών της Β΄ Λυκείου (γεννημένοι μετά την 1-1-1999) που θα εκπροσωπήσει το σχολείο τους.

όλα τα απαραίτητα έγγραφα, η προκήρυξη, οι οδηγίες και θέματα παλαιότερων διαγωνισμών βρίσκονται στο “ενδιαφέρουν” στον φάκελο διαγωνισμοί 

Η προκήρυξη του τοπικού διαγωνισμού EUSO 2016 είναι εδώ

Tα όργανα και οι διατάξεις που πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές είναι εδώ

Η προκήρυξη της 14ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών είναι εδώ

Φενικά για την 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών –  EUSO 2016 Estonia