Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών συναντήσεων στο ΕΚΦΕ Κω, που αφορά τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ στα σχολεία της Νήσου Κω, για το Β΄τετράμηνο της σχ. χρονιάς 2015-2016.

Ήδη έχουμε καταφέρει αρκετά σαν Εργαστηριακό Κέντρο, και ευελπιστούμε να πετύχουμε αρκετά περισσότερα. Σε κάθε όμως περίπτωση είναι σημαντικό να γίνει κτήμα της εκπαιδευτικής κοινότητας ότι οι επιμορφώσεις αυτές είναι σημαντικές για το σχολείο και τους μαθητές μας.

Το πρόγραμμα που επισυνάπτεται είναι ενδεικτικό ως προς τις ειδικότητες και τους τύπους των σχολείων. Ο εκπαιδευτικός που διδάσκει σήμερα σε Γυμνάσιο του χρόνου μπορεί να διδάσκει σε Λύκειο, ή να έχει άλλα μαθήματα.

Η γνώση κάθε εκπαιδευτικού, και η συνεισφορά του στην πειραματική αλλά και γενικά στην διδακτική διαδικασία, μας είναι απαραίτητη. Οι καλές πρακτικές, οι αποτελεσματικές πρακτικές, οι εναλλακτικές απόψεις, είναι καλό να μοιράζονται και να διαχέονται σε όλους μας. Είναι ο ασφαλής δρόμος για να βελτιώνουμε διαρκώς το διδακτικό μας έργο.

Το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ

και στο μενού: δραστηριότητες – συναντήσεις 2015-2016